Bcon
B-con

Business Intelligence og Datavarehus

Virksomhetsstyring og rapporteringsløsning på markedsledende plattform

B-con

Behov for Business Intelligence og datavarehus løsninger? Har dere utfordringer med å strukturere datafangst, bruker tid på sammenstilling av nøkkeltall og finansielle rapporter? Har dere en rapporteringsløsning som gir mulighet for å hente ut og oppdatere informasjon kontinuerlig, samt dele forretningskritisk informasjon tvers av organisasjonen, med ressurs- og kostnadskrevende rapportering? - Vi kan hjelpe dere med Business Intelligence og Datavarehus med business dashboards løsninger.

B-Con

Vi bistår med å utarbeide Business Intelligence og Datavarehus løsning basert på deres behov for innsikt. Vi er Microsoft sertifisert partner og flere av våre konsulenter har 20 års erfaring med blant annet BI, datavarehus og dashboards. Vi har forretningsmessig, analytisk og teknisk kompetanse innen:

  • Business Intelligence
  • Datavarehus
  • Dashboards
  • Finansiell rapportering
  • De fleste bransjer

CubeTech Business Intelligence inngår i det kjente og brukervennlige Microsoft Office-miljøet. Ta med informasjon fra så og si alle datakilder som er tilgjengelige i bedriften, inkludert datalagre og bedriftsprogrammer. Du kan spore og analysere informasjon om økonomi, drift, kunder og personale på tvers av organisasjonen og vil dermed kunne gi personer de riktige opplysningene til riktig tid og i et brukervennlig format. Med teknologi som stadig blir mer avansert, trenger du en IT bedrift som du kan stole på. CubeTech vil gjerne være din teknologipartner på Business Intelligence og datavarehus.

Last ned produktark her : Business Intelligence Produktark

og avtal tid for demo av Business Intelligence og datavarehus med dashboard løsninger!

Omtale av kundecase Norgani i temaavisen Business Intelligence

Kontakt oss

BCON Services AS

Besøksadresse:
Grensen 15, 0159 Oslo
Postadresse:
PB 672 Skøyen, 0214 Oslo
E-post:
post@b-con.no / post@cubetech.no
Telefon: 2220 6666

Bcon